_
_
_

Amarja Kamp NLP coach

Geboren in Middelburg, verliefd geworden op Amsterdam en daar woon ik nu al jaren vlak bij het Vondelpark. Ik ben NLP Master Practitioner, als NLP master vind ik het heel fijn om te werken met mogelijkheden en doelen. In NLP zie je het verleden niet als bron van alle problemen maar ook als schatkamer waar je hulpbronnen op kan halen om zo te komen waar je wezen wilt.
Ik heb 11 jaar gewerkt bij hotel ‘De L’Europe’ waar ik mensen masseerde zoals Kim Cathrall (Sexs and the city ) en prins Carlos. Ik bestudeerde al die succesvolle mensen en gebruikte deze info in mijn coachingspraktijk, ik help al meer dan 20 jaar mensen om gelukkiger te leven en als het klikt qua persoon en werkwijze en mensen actief aan de slag gaan heb ik een slagingspercentage van zo’n negentig procent.

Ben je er klaar mee?
Wil je er nu echt wat aan doen?
Ik werk het beste met mensen die het zat zijn
Die willen veranderen, en er actief aan willen werken
maar niet weten HOE

Wat is jouw JA en jouw NEE? Ik noem dat je innerlijke kompas. Veel problemen ontstaan omdat je kompas niet goed werkt of doordat je er nog niet naar durft te luisteren, vaak heb je daar steun en know-how voor nodig.
Door goed te luisteren hoor ik de patronen in je leven en kan ik helpen om te komen waar je wezen wilt, om je eigen weg te gaan, met de mensen die je lief zijn. Daar hoort ook helder leren communiceren en onderhandelen bij.

WIL JE ER ECHT WAT AAN DOEN? Dan kun je me bellen voor een gratis telefonische kennismaking van 20 minuten, waar we samen kunnen kijken of het klikt. 0624642686

 Meer Amarja?

 

Patrick de Zeeuw, CEO van Start up bootcamp en schrijver van: I’m hungry, het boek over start-ups. Dank voor al je wijze raad zowel zakelijk als privé, Big hug, Patrick.

Eelco Smit, bekende coach en schrijver van de succesvolle boeken: De regels van het spelletje en Het boek voor mannen. Eelco en ik werken samen. Amarja is een ervaren coach. Zij zorgt ervoor dat je je echt realiseert wie je bent en wat je wilt. En dat is van grote waarde voor ieder mens.

Gert-Jan Mulder, voormalig directeur van de BOS, Boeddhistische Omroep Stichting, die ik ken van de NLP opleiding, het IEP in Nijmegen: Amarja is kleurrijk, oprecht, direct, helder, authentiek, congruent, een wind die de muizenissen uit je hoofd waait, heel persoonlijk en betrokken. Open, walks her talk.

meer